Om Yasmeen 2009.11.26. 14:31

Elnézést...

.. hogy már több, mint egy hónapja nem irtam új bejegyzést. Nagyon szalad az idő, észre sem vettem, hogy eltelt egy hónap.

Mentségemre szóljon, hogy tönkrement a laptopom, 5 és fél év szolgálat után végleg feladta. Most próbálom kimentetni valakivel az adatokat a hard drive-ról, rengeteg fotót, zenét és egyéb fájlokat. A korábbiak egy része megvan pendrive-on, de az utóbbi időkben készült fotókat nem mentettem ki. Bűnös hanyagságomnak most iszom meg a levét.

A nagy számitogép, ami szerencsére van, sajnos csak angol-arab billentyűzettel rendelkezik, amihez hozzá lehet rendelni a magyar karakterkészletet, szerencsére, igy tudok magyar ékezetes betűket irni, csak folyton keresgélni kell hogy mi hol van, ezért sokkal lassabban megy a gépelés. A hosszú i-t még egyáltalán nem sikerült megtalálnom, azért irok helyette rövidet.

A technikai problémák itt nem értek véget, ugyanis a Darna honlapját sorozatos támadások érték: mindenféle malware script-eket rakott rá valaki - nem tudom, hogy ezt konkrét személyek csinálják konkrétan miellenünk, vagy valami program automatikusan. Lényeg, hogy a Google mint "Bejelentett támadó webhely"-re figyelmeztette azokat, akik meg akarták nyitni a honlapunkat, ahonnan mindenféle rossz dolgok töltődhetnek le az illető számitógépére.

Egy ideig tisztogattam a file-okat, amivel sikerült újra elkérhetővé tenni az oldalt, de aztán meguntam és az egész tartalmat átköltöztettem egy új domain alá annál a tárhely szolgáltatónál, ahol az Aqaba website-om is van. Itt a másfél év alatt soha semmilyen biztonsági probléma nem merült fel és az egyéb beépitett ingyenes szolgáltatásoknak köszönhetően egy sokkal klasszabb, interaktivabb website-ot tudok csinálni feleannyi idő- és energiaráforditással.

Úgyhogy az utóbbi napokban ezzel foglaloztam, az új site továbbra is a www.darnavillage.com alatt érhető el.

Emellett ugye itt a háztartás, a gyerek, a Darna foglalásainak adminisztrálása... Szóval bocs, még egyszer, igyekszem majd most már gyakrabban irni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr651553992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácsági 2009.12.05. 22:08:01

Személy szerint nekem ez az új jobban tetszik, mint az ezt megelőző.

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.12.06. 09:34:41

@kovácsági: Nekem is. A fejlece meg valtozni fog, mert ezt lenyegeben a nevjegykartya, ketoldalt kiegeszitve. Nekem csak ilyen formaban van meg az uj logo egyelore, ugyhogy ezt birtam alkotni belole. De mar megbiztuk a grafikust, hogy tervezzen valami profi fejlecet.
süti beállítások módosítása