"Anyaaaa, nyomtass!" - ez a műsor mostanában minden nap. Jázmin kedvenc elfoglaltsága, hogy mindenféle kifestő lapokat (főleg lovakat és hercegnőket) nyomtattat ki velem, ő kiszínezi majd ismét velem kivágatja őket. Ezek után, ha szerencsém van, mindenféle történeteket játszik el velük. Ha nincs szerencsém, akkor kitalálja hogy kell még egy x+1 -edik ló és akkor kezdődik előről az egész...

Gyermekes anyukáknak, nagymamáknak összeszedtem néhány internetes oldalt, ahol lehet böngészni a különböző témájú, ingyenesen kinyomtatható színezők, olvasást-írást-számolást tanító feladatlapok, társasjátékok, szülinapi meghívók között. Nyomtassatok és színezzetek ti is!

PrintActivities

ActivityVillage

Coloring Kids

All About Coloring

DLTK's Growing Together

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr45937852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariel21 2009.02.12. 23:21:05

Om Yasmeen! Köszi a hasznos linkeket! Holnap lesz az unokaöcsém szülinapja, rögtön nyomtattam ki neki is, hogy legyen mivel az anyját boldogítani :-). De komolyan jól igazán jó, hasznos ötlet! Holnap péntek 13! Jordániában babonásak az emberek?

Liliane 2009.04.15. 16:16:00


Itt van egy ingyenes printable coloring pages el a gyereket, thecolor.com :)

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.04.15. 16:34:40

@Liliane: Köszi, már nézem is! Most is éppen nagy nyomtatásban-színezésben vagyunk... :-))
süti beállítások módosítása