Ez most nem aqabai téma, viszont aktuális így az Adventi vásár idején. Ilyenkor sokan kiugranak Bécsbe pár napra kicsit vásárolni vagy csak a hangulat kedvéért. Nekik ajánlanék egy jó szálláshelyet a Belvárosban, közel mindenhez.

Tavaly nyáron pár napot Bécsben töltöttünk és teljesen véletlenül bukkantunk rá erre a klassz panzióra a Mariahilferen: Hotel Pension Corvinus.

Nem túl feltűnő, mert egy ház második vagy harmadik emeletén található, lifttel kell felmenni a recepcióhoz is. A Neubaugasse metróállomásnál van, két megállóra a Westbanhof-tól.

A tulaj és a személyzet magyar, nagyon kedvesek és udvariasak. Láttunk több szobát is, szépek, kényelmesek, új bútorokkal és ragyogó tiszta fürdőszobákkal. Van wifi a szobákban de az előtérben volt egy számítógép is amit lehetett használni ingyenesen.

A reggeli kontinentális büfé reggeli: volt többféle péksütemény,vaj, dzsem, méz, felvágott, tojás, joghurt, müzli, gyümölcs, kávé és tea.

Tényleg mindenhez közel van, nagyon praktikus volt, hogy amit a Mariahilferen vásároltunk (nyári kiárusítás volt) azzal csak felszaladtunk a szobába, nem kellett egész nap cipelni magunkkal.

A Belvárosba (Kärtner strasse, Stephansdom) el lehet jutni gyalog vagy metróval, a Schönbrunni Kastélyhoz is egy villamossal a Westbanhof-tól.

Nekünk nagyon bejött ez a kis panzió, legközelebb is itt fogunk megszállni.

=>> Árakért klikk ide <<=

 

Még több bécsi szálloda a legjobb árakon

 

Itt és most egyetlen kereséssel összehasonlíthatjátok a legnépszerűbb online foglalási weboldalak összes bécsi szálláshelyre vonatkozó összes árajánlatát. Utána a legkdvezőbb ajánlatot kiválasztva közvetlenül lehet lefoglalni a szobát:

 

Kellemes bécsi adventozást, egyetek egy Sacher tortát az egészségemre! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr992447574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása