Om Yasmeen 2009.02.22. 21:06

Csontváz boogie

Majd írok részletesen a tévézési szokásainkról, de addig is megmutatom az egyik kedvenc videómat a SpaceToon English csatornáról, amit Jázmin szokott nézni. Ez egy ún. edutainment csatorna gyerekeknek, a szórakoztatva oktatás jegyében.

A BBC-től vesznek át műsorokat meg van egy csomó ősrégi amerikai gyerekprogram (pl. Barnie), látszik a szereplők ruháin hogy nem mostanában készültek. :-))

A műsorok meg rajzfilmek között dalok meg zenés klipek vannak, közülük egyet megtaláltam a YouTube-on. Ajánlom angolul tanuló gyerekek és a biológia iránt érdeklődők figyelmébe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr26959315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baphomet 2009.02.22. 22:24:37

Ha így jobban megtanulható az anatómia, meg az angol, miért ne...
Hehe, Németország is felcsatlakozott a motivációs ötletekhez. A Goethe Institut Schiller-rap versenyt tartott: www.goethe.de/ins/pl/lp/prj/rap/huindex.htm
Elképzelem magam, mikor 65 évesen a nyugdíj előtt így tanítgatok, mert másképpen már oda se figyelnek a gyerekek. Szerintem baromi jól fogok mutatni.
süti beállítások módosítása