Éljen! Úgy néz ki, hogy sikerült létrehoznom a régóta beígért blogot. Mostantól akkor ide fogom írni az aktuális történéseket, Jázmin tetteit és mondásait, sztorikat az itteni életről, a városról, az országról az emberekről. Olyan dolgokat, amiket eddig egyenként, emailben írtam meg Nektek - illetve NEM írtam meg az utóbbi időben...

Ezentúl tehát az email marad a személyesebb párbeszédre külön-külön mindenkivel, itt pedig a közérdeklődésre számot tartó gondolatok és események lesznek olvashatók.

Az egyes bejegyzésekre lehet reagálni: alul a Szólj hozzá!-ra kell kattintani, és ha még nincs azonosítótok, akkor regisztrálni. Itt csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá, ilyen a rendszer.

Ha nem akartok regisztrálni, akkor emailben is elküldhetitek nekem a választ.

Na, akkor most az első bejegyzés megszületésének örömére elmegyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek!

Utóirat: A címben szereplő Yellah kifejezés egy igen gyakran használt arab buzdító szó, azt jelenti Gyerünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr84871942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása