Om Yasmeen 2010.12.29. 10:17

Azta paszta!

Azt régóta tudom, hogy Ázsiában nem sikk a napbarnított arcbőr. Ugyan azok a kozmetikai cégek (Loreal, Avon, stb.) akik nálunk az önbarnítókat árulják, errefelé meg még keletebbre a bőrfehérítő krémeket és testápolókat nyomatják.

De amit nemrég láttam a patikában ácsorogva, attól tátva maradt a szám: hónalj fehérítő krém.... És mindjárt két különböző márka!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem eddig eszembe nem jutott, hogy fehérítsem a hónaljamat.

Itthon kíváncsiságból rákerestem a neten, és a találatokból úgy tűnik, hogy bizony a sötét hónalj egy valós probléma. :-))

A Google szerint a legtöbb internetes keresés az USA-ból és a Fülöp-szigetekről érkezik e témában és a legjobb megoldás a bajra a Meladerm nevű fehérítő krém.

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr312545648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baphomet 2010.12.29. 10:46:15

Hehe, ez kemény, tényleg, Thaiföldön se lehet mást látni a boltokban, mint a fehérítőkrémeket. Mikor Kambóban voltunk, ott egy papírosztogató csajt megkérdeztem, hogy ebben a gatyarohasztó melegben miért van kesztyűben, és azt válaszolta levéve a fehér kesztyűt, hogy nézzem meg, milyen barna a keze. Ez a főnöke szerint nem Ok, és el kell takarnia. Szar lehet, ha egy egész népnek nem tetszik a saját színe, és ettől alsóbbrendűnek érzi magát. Mekkora baromsága ez a világnak. Ráadásul a melanin véd az UV-sugárzás ellen, tehát voltaképpen egy fogyatékosságot preferálnak. A hónaljfehérség meg már maga a nettó őrület, hehe.

kovácsagnes 2010.12.29. 15:44:19

Nevetni kell tényleg.Valami pihent agyu találhatta Most megnéztem a sajátomat,de az fehér! :-)) mi a jó francot kell fehéríteni,ha meg valaki barna,hogy néz ki fehér hónaljjal.Jaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

venator 2011.01.07. 22:03:55

Bár nem ide kellene, de ez a legfrissebb poszt, így ide írom.

Sok boldog névnapot és jó egészséget kívánunk a legifjabbnak. :)

Persze nektek is. ;)

baphomet 2011.05.28. 02:14:53

Miért nem folytatod a blogot? Nem ér abbahagyni!

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2011.05.28. 10:06:26

Az az igazsag, hogy a szamitogepnel tolteto szabadidom 5-10 percekbol all ossze, ami eleg arra hogy a Facebook-on bedobjak 1-2 mondatot vagy reagaljak, tovabbkuldjek linkeket stb.
Viszont ide be kell jelentkezni, folyton menteni amit irtam, mert ha itthagyom kileptet a rendszer, formazni a szoveget, a fotokat kicsinyiteni, feltolteni... szoval maceras.

Most is mennem kell lepcsohazat mosni, ebben a percben beindult fentrol a Niagara. Meg az a szerencse, hogy a gyerek elaludt ugy 10 perce, es igy belefer meg hogy a kavemat is megigyam mialatt ezt irom... :))

De nem hagyom abba, az a terv, higy ide jonnenek a nagyobb lelegzetvetelu irasok az "orokkevalosagnak", mig a pillanatnyi hangulatkepeknek ott lesz a FB. A szemelyes dolgok csak baratoknak, a Jordaniaval kapcsolatos hirek pedig itt kovethetok barki szamara: www.facebook.com/pages/Go-2-Jordan-Info/136162769754308

baphomet 2011.05.28. 15:37:47

Ok, rendben, de akkor eccereccer tényleg jöjjön ide írás! , A faccsét, twittert követem.
süti beállítások módosítása