Igen, még élünk.... :-) ... és jól is vagyunk, leszámítva egy kis köhögést és orrfolyást.

Sűrű elnézést kérek mindenkitől, akinek az emailjére nem válaszoltam az elmúlt hetekben hónapokban, és persze azoktól a kedves barátoktól is, akikkel nem sikerült ezen a nyáron találkoznom. Sajnos egy pár hónapos csecsemő eléggé behatárolja az ember mozgásterét.

Elmaradtak olyan "kötelező" programjaim is mint pl. sushizás Ritával, mozi, akciós gyerekruhák vadászása a H&M-ben, stb., pedig ezek miatt is várom egész évben a nyarat, hisz Aqaba ilyen élményekkel nem szolgál. (Bár sushit már lehet kapni itt is.)

Pesten összesen két villámlátogatást tettem, az egyiket a Karolina úti Ortopéd Klinikára csípőficam-szűrés céljából - innen is üzenem nekik, hogy legalább egy rámpát tegyenek a porta előtti magas lépcsőre, ha már a babakocsis korosztályra koncentrálnak... meg különben is, ortopédiára általában olyanok járnak, akiknek mozgásszervi problémái vannak, nem?

A második berohanásom pedig gyerek nélkül volt, úgyhogy sietnem kellett, hogy a következő szoptatásra hazaérjek.

A nyár nagy részében lent voltunk a Balatonon. Aminek örültem, hogy Jázminnak sikerült találni egy pónis lovagolási lehetőséget, ami őt nagyon boldoggá tette.

Visszatérve Rátok, kedves barátok, barátnők: gondolatban mindegyikőtök levelére válaszoltam ám - szoptatás, mosogatás, felmosás közben - csak az a probléma, hogy telepatikus úton nem tudok diktálni a számítógépemnek... Egy beszédfelismerő szoftver is jó lenne, de még eddig csak angol nyelvűvel találkoztam.

A továbbiakban már ismét az aqabai mindennapokról írok majd, igyekszem rendszeresen időt szakítani a blogra - tegyük hozzá: insha'allah... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr742436032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lénárdorsi · http://lenardorsi.hu 2010.11.09. 15:01:34

Eszterkém, várjuk a további beszámolókat! Gondolok Rátok! :)

baphomet 2010.11.09. 18:10:41

Hello, na, jöhetnek végre a jó kis posztok. A kiskampóval mi van? Meggyógyult?

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2010.11.09. 20:54:07

@baphomet: Ahmedre gondolsz? Meg hál'Istennek. Írtam róla egy kommentet a régebbi poszthoz még szeptemberben, lehet hogy nem láttad:

Om Yasmeen · www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2010.09.08. 23:11:12

@baphomet: Helló mindenkinek, újra itt vagyunk Aqabában és jó híreim vannak:
Ahmed nagyon szépen felépült, már otthon van és úgy néz ki hogy megúszta komolyabb maradandó károsodások nélkül. A beszéde még nem tökéletes, és van jó pár forradás a fején, de szerencsére nem vészesek.

Nekem úgy tűnik, mintha az orra kisebb lenne, és mintha fiatalabb lenne pár évvel. Valahogy kisfiúsabb és nyugodtabb, lassabb...

Amnéziája sem lett, a baleset pillanatáig emlékszik mindenre, megismer mindenkit.

A család nevében is köszönöm az aggódást, imát, reikit, a jelek szerint jót tettek!

venator 2010.11.10. 21:17:59

Na csakhogy, már azt hittem soha nem frissülsz. Örülök, hogy minden rendben van. :))
süti beállítások módosítása