Hát eljött ez a nap is... :-))  Még ugyan nem teljes gőzzel, hanem csak alap szolgáltatásokkal, de megnyitottunk. Különösebb hírverés és ünneplés nem volt, egyelőre még bejáratós a hostel, egy csomó minden még alakul menet közben - jó arab szokás szerint... :-))

Vannak dolgok, amik még hiányoznak: képek a falról, buja növényzet, tv a szobákból, stb., de aludni, fürödni és enni már lehet. Meg snorkel-felszerelést kölcsönözni. :-))

Ezek a képek tegnap készültek, majd később csinálunk persze profibbakat.

 

 



Várunk tehát minden erre járót szeretettel! Figyeljétek a honlapot: http://www.darnavillage.com folyamatosan fogom bővíteni új információkkal.

A régebbi, építkezéses videókat levettem a YouTube-ról, így azok már nem lesznek elérhetők a korábbi bejegyzésekben sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr281082021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácsági 2009.04.24. 18:39:22

Most olvasom,illetve néztem meg a blogodat.Gratulálok Eszter és sok arra járó vendéget kívánok :))

baphomet 2009.04.25. 22:36:05

Júliusban már nem vagy Aqabában? Mert tervezzük ám oda az utat!

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.04.26. 06:36:06

@baphomet: Nem, június 16-án reggel huss haza, insha'allah.
süti beállítások módosítása