Om Yasmeen 2009.04.04. 19:43

Szülinap

Köszönjük szépen mindketten a szülinapi jókívánságokat!  A bulit itthon tartottuk meg csütötökön, Jázmin nem akart az oviba is tortát vinni úgyhogy megúsztam eggyel.

Az ajándékot már januárban kinézte magának, pontosabban akkor akarta megvetetni de sikerült meggyőzni arról, hogy "majd a szülinapodra". (Még az a szerencsém, hogy arra a temérdek játékra nem emlékszik, amiket év közben ajánlott a figyelmembe, hogy majd a születésnapjára vegyem meg.)

Szóval a hőn áhított ajándék egy unikornis póni (mi más?) anyuka és gyermeke, kiegészítőkkel. :-))

Előző éjjel nem sokat aludtam, mert lufikat kellett fújnom, hogy reggel már feldíszített lakásra ébredjen a kis szülinapos - aki mellesleg éppen én voltam, mert Jázminét elhalasztottuk gyomorrontás miatt, így egy napon ünnepeltük mindkettőnkét. Ő még úgysem ismeri napra pontosan a naptárt... :-))

Meghívtuk vendégségbe Om Ahmedet és Om Gassimot összes gyermekükkel együtt, kettő híjján itt is volt mindenki. Om Ahmed sütött egy ananászos tortát is, az lett az enyém ... ehemmmm... 7 gyertyával. :-)) Ezentúl így fogom ünnepelni a születésnapomat.

Itt egy kis slideshow a legjobb képekből:

 

A buli végül önfeledt lufipukkasztással ért véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr451046375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bzsuzsika 2009.04.05. 17:58:22

Sziasztok! Fantasztikus rózsaszíh habos babos királynővé cseperedett Jázmin. P.

baphomet 2009.04.07. 00:45:24

Gratula!
Hehe, a konyhátok, úgy látom, akkora, mint a mi lakásunk (ill. a kupi, amit annak titulálunk).

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.04.07. 06:59:57

@baphomet: Kb. 13-14 nm, ahogy mértem. Azért ennél csak nagyobb a lakásotok!!!??? :-)) De az tény, hogy ez a konyha túl nagy, ha nem vigyáz az ember összejön pár km gyaloglás egy nap. Már gondoltam rá, hogy útvonaltervet kellene készíteni a főzéshez.

baphomet 2009.04.07. 19:35:01

Hát nem sokkal. Erkéllyel együtt 50 nm lenne, de mivel tele van mindenféle kacattal, földön pl. könyvhegyek a hasznos terület kb. egy konyhányi. Ha hozzáadjuk, hogy a főnök egy tengerimalac, aki szabadon rohangál és vagy 10 helyen kialakított pihenő-és vécézőhelyei vannak, még katasztrofálisabb a helyzet. Ehhez képest egy beduin sátor maga a letisztult, kifinomult techno-dizájn.
süti beállítások módosítása