Az elmúlt héten nem sok érdekes történt, nem nagyon mentünk sehová mert betegek voltunk. Jázminnak láza is volt 2-3 napig, nekem csak a köhögésből és orrfolyásból jutott ki. Szerintem nem influenza, csak sima megfázás. Állítólag számítanak itt is influenza járványra, azt hallottam, hogy az egyik szállodában már osztogatják az oltást az alkalmazottaknak.

Ma szülői értekezlet volt a suliban, azaz inkább fogadó óra, mert egyszerre csak egy szülő beszélt a tanárral. Szülő-Tanár Intejúnak nevezik (PTI = Parent-Teacher Interview).

Miss Rula, a tanító-óvónő és asszisztense Miss Hiba csupa jót mondott Jázminról: okos, ügyes, kedves, udvarias, szófogadó, mindig mosolyog, szépen ír, rajzol és segít mindenkinek.

Vagyis semmi újat nem mondtak..., hehe. :-))

Mondjuk a "szófogadó, mindig mosolyog"-ból szívesen látnék többet itthon is, de hát valahol neki is kell pihennie azt a sok jó viselkedést. :-))

<< Ilyeneket rajzol mostanában (naponta 10-20 lapot is elfogyaszt néha). Bírom ezeket a kunkori végtagokat! :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://aqabai-mindennapok.blog.hu/api/trackback/id/tr87917193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácsági 2009.02.03. 21:35:40

Hogy-hogy? már tanulnak irni is ?Yázmin nem utolsó éves óvodás ?

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.02.03. 22:10:54

@kovácsági: Az otthoni rendszerben középső csoportos.
De ez - sajnos - nem olyan, mint a magyar ovi. Angol rendszerű, de a jordánok is ilyenek: szabad játék nagyon kevés van, helyette kb. 20-30 foglalkozások. És igen, tanulnak betűket is.
Inkább iskola-előkészítő ez (preschool). Csak délig vannak, ebédre jön haza.
süti beállítások módosítása